dc.contributor.author |
Poliakov, I. |
|
dc.contributor.author |
Поляков, І.В. |
|
dc.contributor.author |
Kampov, N. |
|
dc.contributor.author |
Кампов, Надія Семенівна |
|
dc.contributor.author |
Khymych, T. |
|
dc.contributor.author |
Химич, Т.В. |
|
dc.date.accessioned |
2024-10-04T09:54:34Z |
|
dc.date.available |
2024-10-04T09:54:34Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771 |
|
dc.description |
Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T.
// Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 |
uk_UA |
dc.description.abstract |
The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Київ |
uk_UA |
dc.subject |
tourism |
uk_UA |
dc.subject |
туризм |
uk_UA |
dc.subject |
changes |
uk_UA |
dc.subject |
зміни |
uk_UA |
dc.subject |
operating environment |
uk_UA |
dc.subject |
середовище функціонування |
uk_UA |
dc.subject |
fresh seasonal ingredients use |
uk_UA |
dc.subject |
використання свіжих сезонних продуктів |
uk_UA |
dc.subject |
creation of unique dishes |
uk_UA |
dc.subject |
створення унікальних страв |
uk_UA |
dc.subject |
concept of personalization |
uk_UA |
dc.subject |
концепція персоналізації |
uk_UA |
dc.title |
Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |