DSpace Repositorium (Manakin basiert)

Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business

Zur Kurzanzeige

dc.contributor.author Poliakov, I.
dc.contributor.author Поляков, І.В.
dc.contributor.author Kampov, N.
dc.contributor.author Кампов, Надія Семенівна
dc.contributor.author Khymych, T.
dc.contributor.author Химич, Т.В.
dc.date.accessioned 2024-10-04T09:54:34Z
dc.date.available 2024-10-04T09:54:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11771
dc.description Poliakov I., Kampov N., Khymych T. Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business / Poliakov I., Kampov N., Khymych T. // Ефективна економіка : електронний журнал. - Київ, 2024. - №9 uk_UA
dc.description.abstract The article implements the identification and presentation of the systemic characteristics of flexible organization concepts in the tourism and restaurant industries. The research confirmed that flexibility is a core factor for success in these sectors. У статті реалізовано ідентифікацію та представлення системних характеристик сучасних концепцій гнучкої організації туристичного та ресторанного бізнесу. Дослідження підтвердило, що гнучкість є ключовим фактором успіху в туристичному та ресторанному бізнесі. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Київ uk_UA
dc.subject tourism uk_UA
dc.subject туризм uk_UA
dc.subject changes uk_UA
dc.subject зміни uk_UA
dc.subject operating environment uk_UA
dc.subject середовище функціонування uk_UA
dc.subject fresh seasonal ingredients use uk_UA
dc.subject використання свіжих сезонних продуктів uk_UA
dc.subject creation of unique dishes uk_UA
dc.subject створення унікальних страв uk_UA
dc.subject concept of personalization uk_UA
dc.subject концепція персоналізації uk_UA
dc.title Modren concepts of organizing flexible tourism and restaurant business uk_UA
dc.type Article uk_UA


Dateien zu dieser Ressource

Das Dokument erscheint in:

Zur Kurzanzeige

DSpace Suche


Erweiterte Suche

Stöbern

Mein Benutzerkonto