Репозиторий Dspace

Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.contributor.author Удворгелі, Л.
dc.date.accessioned 2024-05-29T12:57:34Z
dc.date.available 2024-05-29T12:57:34Z
dc.date.issued 2024
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11424
dc.description Молнар-Бабіля, Д. Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства / Д. Молнар-Бабіля, Л. Удворгелі // Управління соціально-економічними трансформаціями господарських процесів: реалії і виклики [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей VІ міжнародної науково-практичної конференції (м.Мукачево, 4-5 квітня 2024 року). - Мукачево : МДУ, 2024. - С.92-94. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject ресторанний бізнес uk_UA
dc.subject продукти харчування uk_UA
dc.subject міжнародні конференції uk_UA
dc.title Впровадження продуктів функціонального призначення у закладах ресторанного господарства uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись