00 DSpace/Manakin Repository

Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
dc.contributor.author Легач, Н.
dc.date.accessioned 2024-04-24T10:30:03Z
dc.date.available 2024-04-24T10:30:03Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11318
dc.description Молнар-Бабіля, Д. І. Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні / Д. І. Молнар-Бабіля, Н. Легач // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.47-49 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject якість, готельно-ресторанних послуг uk_UA
dc.subject якість готельних послуг uk_UA
dc.title Проблематика та шляхи підвищення якості готельно-ресторанних послуг в Україні uk_UA
dc.type Article uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу