Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-04-24T10:03:48Z | |
dc.date.available | 2024-04-24T10:03:48Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316 | |
dc.description | Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | кулінарні тенденції | uk_UA |
dc.title | Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |