Репозиторий Dspace

Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Чорій, Мирослава Василівна
dc.date.accessioned 2024-04-24T10:03:48Z
dc.date.available 2024-04-24T10:03:48Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316
dc.description Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject кулінарні тенденції uk_UA
dc.title Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись