dc.contributor.author |
Чорій, Мирослава Василівна |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-24T10:03:48Z |
|
dc.date.available |
2024-04-24T10:03:48Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11316 |
|
dc.description |
Чорій, М. В. Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності / М. В. Чорій // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.41-43. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Мукачево: МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
кулінарні тенденції |
uk_UA |
dc.title |
Кулінарні традиції та гастрономічні звички народів як елемент соціальної єдності |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |