Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | |
dc.contributor.author | Підкаура, Т. | |
dc.date.accessioned | 2024-04-16T07:38:35Z | |
dc.date.available | 2024-04-16T07:38:35Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230 | |
dc.description | Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | МДУ | uk_UA |
dc.subject | корпоративна культура | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанне підприємство | uk_UA |
dc.title | Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |