Репозиторий Dspace

Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Головко, Ольга Миколаївна
dc.contributor.author Підкаура, Т.
dc.date.accessioned 2024-04-16T07:38:35Z
dc.date.available 2024-04-16T07:38:35Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230
dc.description Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher МДУ uk_UA
dc.subject корпоративна культура uk_UA
dc.subject готельно-ресторанне підприємство uk_UA
dc.title Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись