dc.contributor.author |
Головко, Ольга Миколаївна |
|
dc.contributor.author |
Підкаура, Т. |
|
dc.date.accessioned |
2024-04-16T07:38:35Z |
|
dc.date.available |
2024-04-16T07:38:35Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/11230 |
|
dc.description |
Головко, О. М. Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств / О. М. Головко, Т. Підкаура // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей ІV Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 14 квітня 2021 р.). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.9-12. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
МДУ |
uk_UA |
dc.subject |
корпоративна культура |
uk_UA |
dc.subject |
готельно-ресторанне підприємство |
uk_UA |
dc.title |
Аналіз сутності компонентів, правил та методів корпоративної культури готельно-ресторанних підприємств |
uk_UA |
dc.type |
Article |
uk_UA |