Репозиторий Dspace

Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Чорій, Мирослава Василівна
dc.date.accessioned 2024-03-19T11:17:57Z
dc.date.available 2024-03-19T11:17:57Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536
dc.description Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460 uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Мукачево: МДУ uk_UA
dc.subject кулінарна дипломатія uk_UA
dc.subject заєморозуміння між державами і народами uk_UA
dc.title Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами uk_UA
dc.type Article uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись