Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Чорій, Мирослава Василівна | |
dc.date.accessioned | 2024-03-19T11:17:57Z | |
dc.date.available | 2024-03-19T11:17:57Z | |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/10536 | |
dc.description | Чорій, М. В. Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами / М. В. Чорій // Сучасні тенденції розвитку науки й освіти в умовах поглиблення євроінтеграційних процесів [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей за матеріалами ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 травня 2022 р.,м. Мукачево) / гол. ред. Т.Д.Щербан. - Мукачево : МДУ, 2022. - С.457-460 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | кулінарна дипломатія | uk_UA |
dc.subject | заєморозуміння між державами і народами | uk_UA |
dc.title | Кулінарна дипломатія як аспект підтримки та взаєморозуміння між державами і народами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |