Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9906
Назва: Tolerance as an important aspect of the professional competence of future specialists
Автори: Bondarenko Natiliya
Cherepania Nataliia
Черепаня, Наталія Іванівна
Malets Dmytro
Klepar Maria
Matveieva Nataliia
Ключові слова: tolerance
professional competence
future specialists
principles
functions
criteria of professional tolerance
competitiveness
толерантність
професійна компетентність
майбутні фахівці
принципи
критерії професійної толерантності
конкурентоздатність
Дата публікації: 2023
Короткий огляд (реферат): The article outlines tolerance as an important aspect of the professional competence of future specialists. The purpose of the article is disclosed, which substantiates the foundations of the formation of tolerance in students of education as an important aspect of the professional competence of future specialists. The main positions of the formation of tolerance among education seekers are shown and the necessity of an important aspect of the professional competence of future competitive specialists is shown. The definition of tolerance in various aspects is proposed. In order to reveal he essence of professional tolerance, its functions, which are important in our research, are summarized. A typology of tolerance was carried out according to the social spheres of its existence.
Опис: Tolerance as an important aspect of the professional competence of future specialists / Bondarenko, N., Cherepania, N., Malets, D., Klepar, M., & Matveieva, N. // Amazonia Investiga. - 12(62), 2023. - Р. 158-167.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9906
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tolerance_ as_ an_ important _aspect_ of_ the_ professional_ competence _of_ future_ specialists.pdfTolerance as an important aspect of the professional competence of future specialists815.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.