Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВласенко, М.-
dc.contributor.authorУдворгелі, Л. І.-
dc.date.accessioned2023-06-22T10:20:40Z-
dc.date.available2023-06-22T10:20:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897-
dc.descriptionВласенко, М. Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси / М. Власенко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 61-63uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectвикористання платформи "Instagram"uk_UA
dc.subject"Facebook",uk_UA
dc.subject"Twitter"uk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.titleВикористання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінусиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
USE_OF_THE_PLATFORM_INSTAGRAM.pdfВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ «INSTAGRAM», «FACEBOOK», «TWITTER» ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПРАЦІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ПЛЮСИ І МІНУСИ1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.