Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897
Назва: | Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси |
Автори: | Власенко, М. Удворгелі, Л. І. |
Ключові слова: | використання платформи "Instagram" "Facebook", "Twitter" ресторанний бізнес |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Мукачево: МДУ |
Опис: | Власенко, М. Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси / М. Власенко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 61-63 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
USE_OF_THE_PLATFORM_INSTAGRAM.pdf | ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ «INSTAGRAM», «FACEBOOK», «TWITTER» ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПРАЦІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ПЛЮСИ І МІНУСИ | 1.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.