Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897
Назва: Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси
Автори: Власенко, М.
Удворгелі, Л. І.
Ключові слова: використання платформи "Instagram"
"Facebook",
"Twitter"
ресторанний бізнес
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Власенко, М. Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси / М. Власенко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 61-63
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
USE_OF_THE_PLATFORM_INSTAGRAM.pdfВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ «INSTAGRAM», «FACEBOOK», «TWITTER» ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПРАЦІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ПЛЮСИ І МІНУСИ1.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.