Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897
Название: | Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси |
Авторы: | Власенко, М. Удворгелі, Л. І. |
Ключевые слова: | використання платформи "Instagram" "Facebook", "Twitter" ресторанний бізнес |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Власенко, М. Використання платформи "Instagram", "Facebook", "Twitter" для ефективної праці ресторанного бізнесу: плюси і мінуси / М. Власенко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 61-63 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9897 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
USE_OF_THE_PLATFORM_INSTAGRAM.pdf | ВИКОРИСТАННЯ ПЛАТФОРМИ «INSTAGRAM», «FACEBOOK», «TWITTER» ДЛЯ ЕФЕКТИВНОЇ ПРАЦІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ: ПЛЮСИ І МІНУСИ | 1.35 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.