Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПетришин, Н.З.-
dc.contributor.authorУдворгелі, Л. І.-
dc.date.accessioned2023-06-22T10:03:26Z-
dc.date.available2023-06-22T10:03:26Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895-
dc.descriptionПетришин, Н. З. Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни / Н. З. Петришин, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 56-57uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectтренди ресторанного бізнесуuk_UA
dc.subjectвійнаuk_UA
dc.titleОсновні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MAIN_FORMATS_ AND_TRENDS.pdfОСНОВНІ ФОРМАТИ ТА ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ1.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.