Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Петришин, Н.З. | - |
dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T10:03:26Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T10:03:26Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895 | - |
dc.description | Петришин, Н. З. Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни / Н. З. Петришин, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 56-57 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | тренди ресторанного бізнесу | uk_UA |
dc.subject | війна | uk_UA |
dc.title | Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MAIN_FORMATS_ AND_TRENDS.pdf | ОСНОВНІ ФОРМАТИ ТА ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.