Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895
Название: | Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни |
Авторы: | Петришин, Н.З. Удворгелі, Л. І. |
Ключевые слова: | тренди ресторанного бізнесу війна |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Описание: | Петришин, Н. З. Основні формати та тренди ресторанного бізнесу під час війни / Н. З. Петришин, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С. 56-57 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9895 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MAIN_FORMATS_ AND_TRENDS.pdf | ОСНОВНІ ФОРМАТИ ТА ТРЕНДИ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ПІД ЧАС ВІЙНИ | 1.35 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.