Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9865
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воронова, Ольга Юріївна | - |
dc.contributor.author | Долинай, Маріанна Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-13T06:46:13Z | - |
dc.date.available | 2023-06-13T06:46:13Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9865 | - |
dc.description | Методичні вказівки до підготовки та складання атестаційного екзамену для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» / Укладачі: Воронова О.Ю., Долинай М.І. – Мукачево: МДУ, 2022. – 25 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації розроблені відповідно до освітньої програми «Психологія» підготовки фахівців другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 053 «Психологія» та мають на меті надання допомоги здобувачам при підготовці до атестаційного екзамену. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | психологія | uk_UA |
dc.subject | підготовка фахівців | uk_UA |
dc.subject | атестаційний екзамен | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до підготовки та складання атестаційного екзамену для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Methodological_ instructions _for_ preparing _and_ passing_ the _certification _exam for _applicants _of_ the_second_ (master's)_ level _of_ higher_ education_specialty _053 Psychology.pdf | Методичні вказівки до підготовки та складання атестаційного екзамену для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 053 «Психологія» | 1.35 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.