Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Головко, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Удворгелі, Л. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-08T10:55:41Z | - |
dc.date.available | 2023-06-08T10:55:41Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859 | - |
dc.description | Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30 | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево: МДУ | uk_UA |
dc.subject | використання прянощів | uk_UA |
dc.subject | технологія приготування їжі | uk_UA |
dc.subject | організм людини | uk_UA |
dc.title | Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdf | АНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.