Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Назва: Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини
Автори: Головко, Ольга Миколаївна
Удворгелі, Л. І.
Ключові слова: використання прянощів
технологія приготування їжі
організм людини
Дата публікації: 2023
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdfАНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.