Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Название: Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Удворгелі, Л. І.
Ключевые слова: використання прянощів
технологія приготування їжі
організм людини
Дата публикации: 2023
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdfАНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ1.36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.