Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Title: | Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини |
Authors: | Головко, Ольга Миколаївна Удворгелі, Л. І. |
Keywords: | використання прянощів технологія приготування їжі організм людини |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Description: | Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdf | АНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.