Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Title: Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини
Authors: Головко, Ольга Миколаївна
Удворгелі, Л. І.
Keywords: використання прянощів
технологія приготування їжі
організм людини
Issue Date: 2023
Publisher: Мукачево: МДУ
Description: Головко, О. М. Аналіз сутності використання прянощів в технології приготування їжі та їх вплив на організм людини / О. М. Головко, Л. І. Удворгелі // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Мукачево, 24 березня 2023 р.). - Мукачево : МДУ, 2023. - С.26-30
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9859
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ANALYSIS_OF_THE_ESSENCE.pdfАНАЛІЗ СУТНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНОЩІВ В ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.