Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667
Название: | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» |
Авторы: | Кабацій, Василь Миколайович Шкирта, Ігор Миколайович |
Ключевые слова: | інформаційні технології індустріz гостинності методичні рекомендації |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт, вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в індустрії гостинності при обробці економічної інформації. |
Описание: | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Methodical_ instructions_ for _the_ implementation _of _laboratory_ and_ practical _classes in the discipline_ Information_ technologies_ in_ the_ hospitality_ industry_ for_ full-time _students _of_ specialties.pdf | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» | 3.04 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.