Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667| Title: | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» |
| Authors: | Кабацій, Василь Миколайович Шкирта, Ігор Миколайович |
| Keywords: | інформаційні технології індустріz гостинності методичні рекомендації |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Мукачево: МДУ |
| Abstract: | Видання містить завдання для лабораторних та практичних робіт, вимоги щодо оформлення звіту, питання для самоконтролю. Призначено для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, пам’яткознавство» та може бути корисним для здобувачів інших напрямів підготовки, а також для фахівців підприємств туристичної галузі, які опановують нові інформаційні технології в індустрії гостинності при обробці економічної інформації. |
| Description: | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» / Кабацій В.М., Шкирта І.М. – Мукачево: МДУ, 2022. – с.72 |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9667 |
| Ebben a gyűjteményben: | Методичні рекомендації |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Methodical_ instructions_ for _the_ implementation _of _laboratory_ and_ practical _classes in the discipline_ Information_ technologies_ in_ the_ hospitality_ industry_ for_ full-time _students _of_ specialties.pdf | Методичні вказівки до виконання лабораторних та практичних занять з дисципліни «Інформаційні технології в індустрії гостинності» для здобувачів денної форми навчання спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 027 "Музеєзнавство, памяткознавство» | 3.04 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!