Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Название: Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: методичні рекомендації
культура обслуговування
готельно-ресторанна справа
музейна справа
Дата публикации: 2023
Издательство: Мукачево: МДУ
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять вказівки до вивчення тем, запитання для самоконтролю, вимоги до написання реферату, питання, які виносяться на поточний і семестровий контроль, список рекомендованих джерел
Описание: Головко О. М. Культура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр» / О.М.Головко. – Мукачево: МДУ, 2023. - 98 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9576
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Culture_ of _service_ at _hotel-restaurant_ and _museum_ enterprises.pdfКультура обслуговування на підприємствах готельно-ресторанної та музейної справи: методичні вказівки для самостійної роботи для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, 027 Музеєзнавство, памяткознавство ОС «Бакалавр»1.56 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.