Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9483
Title: Підходи до оціночної діяльності в рамках управління бізнесом
Authors: Нестерова, Світлана Василівна
Голубка, Ярослав Володимирович
Лінтур, Інна Володимирівна
Keywords: основи бізнесу
оцінка вартості бізнесу
методи оцінки вартості бізнесу
принципи проведення оцінки вартості бізнесу
Issue Date: 2022
Publisher: Мукачево: МДУ
Abstract: Стаття присвячена характеристиці методів оцінки вартості бізнесу. Дослідження ставить за мету аналіз сучасних методів оцінки вартої бізнесу з огляду на особливості нестабільної роботи ринку в сучасних умовах. Також, досліджено особливості методики оцінки вартості бізнесу з врахуванням величини бізнесу. Акцентовано увагу на необхідності формування оцінки вартої бізнесу з врахуванням стану ринку та достовірності даних, якими користується оцінювач при розрахунках. Здійснено дослідження особливостей проведення оцінки вартості бізнесу, вибору методів аналізу в залежності від величини бізнесу. Проведено порівняння переваг, недоліків та сфер засьлсування методів оцінки вартості бізнесу. Сформовано висновки, що при вирішенні питань, пов’язаних з оцінкою бізнесу, слід обирати найбільш придатний метод, виходячи з цілей оцінки, конкретних умов функціонування бізнесу, вимог законодавства та наявної інформаційної бази.
Description: Нестерова, С. В. Підходи до оціночної діяльності в рамках управління бізнесом / С. В. Нестерова, Я. В. Голубка, І. В. Лінтур // Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" [Електронний ресурс] / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. - Мукачево-Ченстохова : РВВ МДУ; Академія ім. Я. Длугоша, 2022. - 2(33). - С.341-347
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9483
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
APPROACHES_TO_EVALUATION_ACTIVITIES_WITHIN.pdfПІДХОДИ ДО ОЦІНОЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В РАМКАХ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕСОМ1.11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.