Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.contributor.authorЛужанська, Тетяна Юріївна-
dc.date.accessioned2022-11-23T07:57:57Z-
dc.date.available2022-11-23T07:57:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261-
dc.descriptionМолнар-Бабіля, Д. І. Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування / Д. І. Молнар-Бабіля, Т. Ю. Лужанська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 5 квітня 2022 р.). - Мукачево : МДУ, 2022. - С. 33-35uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево: МДУuk_UA
dc.subjectзакладиuk_UA
dc.subjectгромадське харчуванняuk_UA
dc.subjectкризаuk_UA
dc.titleКризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Crisis_ response _and_ adjustment_ of_ the_ work _of_ public _catering _establishments.pdfКризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування1.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.