Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Назва: Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування
Автори: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Лужанська, Тетяна Юріївна
Ключові слова: заклади
громадське харчування
криза
Дата публікації: 2022
Видавництво: Мукачево: МДУ
Опис: Молнар-Бабіля, Д. І. Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування / Д. І. Молнар-Бабіля, Т. Ю. Лужанська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 5 квітня 2022 р.). - Мукачево : МДУ, 2022. - С. 33-35
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Crisis_ response _and_ adjustment_ of_ the_ work _of_ public _catering _establishments.pdfКризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування1.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.