Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Название: Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування
Авторы: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Лужанська, Тетяна Юріївна
Ключевые слова: заклади
громадське харчування
криза
Дата публикации: 2022
Издательство: Мукачево: МДУ
Описание: Молнар-Бабіля, Д. І. Кризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування / Д. І. Молнар-Бабіля, Т. Ю. Лужанська // Реалії та перспективи розвитку індустрії гостинності в умовах інтеграційних процесів [Електронний ресурс] : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції (м. Мукачево, 5 квітня 2022 р.). - Мукачево : МДУ, 2022. - С. 33-35
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9261
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Crisis_ response _and_ adjustment_ of_ the_ work _of_ public _catering _establishments.pdfКризове реагування та налагодження роботи закладів громадського харчування1.15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.