Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9190| Title: | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент організацій») |
| Authors: | Лизанець, Анжела Гейзівна Пугачевська, Катерина Йосипівна |
| Keywords: | кваліфікаційна робота менеджмент організацій загальні положення |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | Мукачево: МДУ |
| Abstract: | Методичне видання містить загальні положення щодо виконання кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня «Магістр» за освітньою програмою «Менеджмент організацій» спеціальності 073 «Менеджмент»: порядок вибору теми, формулювання мети, завдань, структури роботи, вимоги до її оформлення, порядок оцінювання, рецензування та захисту, дотримання академічної доброчесності Методичні рекомендації розроблені з метою надання здобувачам вищої освіти необхідної методичної допомоги в організації ефективної роботи над виконанням випускної кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня «Магістр» за спеціальністю 073 «Менеджмент». |
| Description: | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент організацій») / Укладачі: Лизанець А.Г., Пугачевська К.Й. – Мукачево: МДУ, 2022. - 47 с. |
| URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9190 |
| Ebben a gyűjteményben: | Методичні рекомендації |
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| Methodical_ recommendations _for _writing_ a _qualifying_ paper.pdf | Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент організацій») / Укладачі: Лизанець А.Г., Пугачевська К.Й. – Мукачево: МДУ, 2022 | 1.46 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!