Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9096
Title: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно- ресторанна справа»)
Authors: Мілашовська, Ольга Іванівна
Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Хаустова, Ксенія Михайлівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
написання дипломної магістерської роботи
Issue Date: 2021
Publisher: Мукачево : МДУ
Abstract: Методичні рекомендації призначені для для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОП «Готельно-ресторанна справа») для написання дипломної (магістерської) роботи. Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання кваліфікаційної роботи, у відповідності до спеціалізації, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання кваліфікаційної роботи, орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт.
Description: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») / укладачі О.І. Мілашовська, Н.М. Гоблик-Маркович, К.М. Хаустова– Мукачево: МДУ, 2021. – 40 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9096
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Methodical recommendations for writing a qualification paperМетодичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа»)1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.