Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХаустова, Ксенія Михайлівна-
dc.date.accessioned2022-09-16T10:14:27Z-
dc.date.available2022-09-16T10:14:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095-
dc.descriptionІнноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно-ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») для написання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології у сфері гостинності». Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання курсової роботи, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання, надано список рекомендованих джерел та орієнтовну тематику курсових робіт.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectметодичні рекомендаціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанна справаuk_UA
dc.subjectІнноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectсфера гостинностіuk_UA
dc.subjectоформлення роботиuk_UA
dc.subjectпорядку захисту та оцінюванняuk_UA
dc.subjectкурсові робітиuk_UA
dc.titleІнноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative_ technologies _in_ the _field_ of_ hospitality_ methodical _recommendations.pdfІнноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с.1.79 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.