Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Ксенія Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T10:14:27Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T10:14:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095 | - |
dc.description | Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно-ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») для написання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології у сфері гостинності». Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання курсової роботи, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання, надано список рекомендованих джерел та орієнтовну тематику курсових робіт. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.subject | Інноваційні технології | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | оформлення роботи | uk_UA |
dc.subject | порядку захисту та оцінювання | uk_UA |
dc.subject | курсові робіти | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа) | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative_ technologies _in_ the _field_ of_ hospitality_ methodical _recommendations.pdf | Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с. | 1.79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.