Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095
Titel: Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа)
Autoren: Хаустова, Ксенія Михайлівна
Stichwörter: методичні рекомендації
готельно-ресторанна справа
Інноваційні технології
сфера гостинності
оформлення роботи
порядку захисту та оцінювання
курсові робіти
Erscheinungsdatum: 2022
Zusammenfassung: Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 241 «готельно-ресторанна справа» (ОПП «Готельно-ресторанна справа») для написання курсової роботи з дисципліни «Інноваційні технології у сфері гостинності». Містять основну інформацію щодо основних етапів виконання курсової роботи, вимоги до змісту, структури та оформлення роботи, порядку захисту та оцінювання, надано список рекомендованих джерел та орієнтовну тематику курсових робіт.
Beschreibung: Інноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно-ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с.
URI: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9095
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Innovative_ technologies _in_ the _field_ of_ hospitality_ methodical _recommendations.pdfІнноваційні технології у сфері гостинності: метoдичнi рекoмендaцiї дo нaписaння курсoвoї рoбoти для здобувачів другого магістерського рівня спеціальності 241 “Гoтельнo-рестoрaннa спрaвa”(ОПП «Готельно- ресторанна справа). укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2021. - 29 с.1.79 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.