Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9094
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хаустова, Ксенія Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-16T10:03:04Z | - |
dc.date.available | 2022-09-16T10:03:04Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9094 | - |
dc.description | «Управління потенціалом бізнес-організації»: методичні рекомендації для забезпечення самостійної роботи здобувачів освіти освітнього ступеня магістр спеціальності 073 «Менеджмент» / укладач К.М. Хаустова– Мукачево : МДУ, 2022. - 28 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Методичні рекомендації містять передмову, методичні вказівки щодо забезпечення самостійної роботи студентів, зміст самостійної роботи з дисципліни «Управління потенціалом бізнес-організації»,теми рефератів, тести до семінарських занять, питання для самоконтролю знань,проміжного та підсумкового контролю, а також список літератури. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево : МДУ | uk_UA |
dc.subject | методичні рекомендації | uk_UA |
dc.subject | управління потенціалом | uk_UA |
dc.subject | бізнес-організація | uk_UA |
dc.subject | самостійні роботи | uk_UA |
dc.subject | тести до семінарських занять | uk_UA |
dc.title | «Управління потенціалом бізнес-організації»: Методичні рекомендації для забезпечення самостійної роботи здобувачів освіти освітнього ступеня магістр спеціальності 073 «Менеджмент» | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Management_ of _the_ potential_ of_ a_ business_ organization _methodical _recommendations.pdf | «Управління потенціалом бізнес-організації»: Методичні рекомендації для забезпечення самостійної роботи здобувачів освіти освітнього ступеня магістр спеціальності 073 «Менеджмент» | 1.51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.