Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2022-09-09T10:48:16Z-
dc.date.available2022-09-09T10:48:16Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069-
dc.descriptionМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Монар-БабіляД.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 31 с.uk_UA
dc.description.abstractКонспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологоія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМукачево : МДУuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectмікробіологіяuk_UA
dc.subjectконспект лекційuk_UA
dc.titleМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр"uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Конспект лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Microbiology_ Synopsis _of_ lectures_ on _the _discipline_Part_ 3.pdfМікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 0271.49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.