Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-09T10:48:16Z | - |
dc.date.available | 2022-09-09T10:48:16Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9069 | - |
dc.description | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Мукачево / Укладач. Монар-БабіляД.І. -Мукачево: МДУ, 2022 . – 31 с. | uk_UA |
dc.description.abstract | Конспект лекцій відповідає робочій програмі дисципліни «Мікробіологоія», яка вивчається здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського)рівня спеціальностей 241 «Готельно- ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр". Роглянуто значення мікроорганізмів у розвитку патологічних процесів вироблення імунітету при інфекційних захворюваннях людини, тварин, рослин, у розробці ефективних засобів профілактики та боротьби з шкідливими мікробами. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Мукачево : МДУ | uk_UA |
dc.subject | мікроорганізми | uk_UA |
dc.subject | мікробіологія | uk_UA |
dc.subject | конспект лекцій | uk_UA |
dc.title | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 "Музеєзнавство, пам'яткознавство" ОС "Бакалавр" | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Конспект лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Microbiology_ Synopsis _of_ lectures_ on _the _discipline_Part_ 3.pdf | Мікробіологія: конспект лекцій з дисципліни Частина 3 для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа», 027 | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.