Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000
Название: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Авторы: | Удворгелі, Л. І. |
Ключевые слова: | сировинно-товарне забезпечення готельно-ресторанний бізнес методичні матеріали |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Мукачево: МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр |
Описание: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Raw_ material _and _commodity _support_ in_the_ hotel _and_ restaurant _business _guidelines _for_ independent _work.pdf | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | 1.33 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.