Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000
Title: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Authors: | Удворгелі, Л. І. |
Keywords: | сировинно-товарне забезпечення готельно-ресторанний бізнес методичні матеріали |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Abstract: | Методичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр |
Description: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Raw_ material _and _commodity _support_ in_the_ hotel _and_ restaurant _business _guidelines _for_ independent _work.pdf | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | 1.33 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.