Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000
Titel: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" |
Autoren: | Удворгелі, Л. І. |
Stichwörter: | сировинно-товарне забезпечення готельно-ресторанний бізнес методичні матеріали |
Erscheinungsdatum: | 2022 |
Herausgeber: | Мукачево: МДУ |
Zusammenfassung: | Методичні матеріали містять вказівки до вивчення тем з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС Бакалавр |
Beschreibung: | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / укладач Удворгелі Л.І.- Мукачево : МДУ, 2022. - с. 25 |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/9000 |
Enthalten in den Sammlungen: | Методичні рекомендації |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Raw_ material _and _commodity _support_ in_the_ hotel _and_ restaurant _business _guidelines _for_ independent _work.pdf | Сировинно-товарне забезпечення сфери готельно-ресторанного бізнесу: методичні вказівки до виконання самостійної роботи для здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" | 1.33 MB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.