Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8976
Title: | Навчальна практика «Вступ до спеціальності»: програма і методичні рекомендації щодо організації для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») |
Authors: | Лизанець, Анжела Гейзівна Шашовець, Йолана Петрівна |
Keywords: | вступ до спеціальності методичне видання завдання та оформлення звіту порядок виконання завдання |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Мукачево: МДУ |
Abstract: | Методичне видання містить мету, завдання, вимоги до організації, програму навчальної практики «Вступ до спеціальності», порядок виконання індивідуального завдання та оформлення звіту і призначене для здобувачів ОС «бакалавр» спеціальності «Менеджмент». Зміст навчальної практики «Вступ до спеціальності» визначено навчальним планом підготовки здобувачів для здобуття освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» з урахуванням вимог освітньо-професійної програми «Менеджмент». |
Description: | Навчальна практика «Вступ до спеціальності»: програма і методичні рекомендації щодо організації для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») / Укладачі: Лизанець А.Г., Шашовець Й.П. – Мукачево: МДУ, 2022. - 20 с. |
URI: | http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8976 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Educational_ practice_ Introduction_ to _the_ specialty_ program _and _guidelines_ for _the_ organization_ for _first-year _student.pdf | Навчальна практика «Вступ до спеціальності»: програма і методичні рекомендації щодо організації для здобувачів першого курсу освітнього ступеня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 073 «Менеджмент» (ОП «Менеджмент») | 1.18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.