Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМолнар-Бабіля, Джосія Імреївна-
dc.date.accessioned2021-11-02T10:16:04Z-
dc.date.available2021-11-02T10:16:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677-
dc.descriptionХарчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с.uk_UA
dc.description.abstractМетодичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherМДУuk_UA
dc.subjectхарчові системиuk_UA
dc.subjectресурсні сфериuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectсфери гостинностіuk_UA
dc.titleХарчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdfХарчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.