Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677
Название: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» |
Авторы: | Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна |
Ключевые слова: | харчові системи ресурсні сфери методичні вказівки сфери гостинності |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | МДУ |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання. |
Описание: | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677 |
Располагается в коллекциях: | Методичні рекомендації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdf | Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа» | 1.57 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.