Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8677
Title: Харчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»
Authors: Молнар-Бабіля, Джосія Імреївна
Keywords: харчові системи
ресурсні сфери
методичні вказівки
сфери гостинності
Issue Date: 2021
Publisher: МДУ
Abstract: Методичні матеріали містять методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання.
Description: Харчові системи та ресурси сфери гостинності: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»/ укладач Д.І. Молнар-Бабіля. - Мукачево: МДУ, 2021. - 45 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8677
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food_ systems _and_ hospitality_ resources.pdfХарчові системи та ресурси сфери гостинності: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни для студентів денної форм навчання спеціальність 241 «Готельно-ресторанна справа»1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.