Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8611
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матвійчук, Світлана Салманівна | - |
dc.contributor.author | Зябловська, Дарина Євгенівна | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-17T09:16:43Z | - |
dc.date.available | 2021-09-17T09:16:43Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8611 | - |
dc.description | Матвійчук, С. С. Особливості застосування інформаційних технологій в підготовці фахівців швейної галузі та професійної освіти з урахуванням вимог ринку праці / С. С. Матвійчук, Д. Є. Зябловська // Прогресивні напрямки розвитку технологічних комплексів : збірник наукових праць VI Міжнародної науково-технічної конференції з проблем вищої освіти і науки ТК-2020 (2-4 червня 2020 року). - Луцьк, 2020. - С. 29-31. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Луцьк | uk_UA |
dc.subject | інформаційні технології | uk_UA |
dc.subject | фахівці швейної галузі | uk_UA |
dc.subject | професійна освіта | uk_UA |
dc.subject | ринок праці | uk_UA |
dc.subject | легка промисловість | uk_UA |
dc.subject | освітні програми | uk_UA |
dc.subject | професійно-технічні завдання | uk_UA |
dc.subject | майбутні фахівці | uk_UA |
dc.subject | освітній процес | uk_UA |
dc.title | Особливості застосування інформаційних технологій в підготовці фахівців швейної галузі та професійної освіти з урахуванням вимог ринку праці | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Features_ of_ application_ of _information _technologies _in _preparation_ of _experts_ of sewing branch_ and_ professional_ education_ taking_ into_ account_ requirements_ of_ the_ labor_ market.pdf | Особливості застосування інформаційних технологій в підготовці фахівців швейної галузі та професійної освіти з урахуванням вимог ринку праці | 1.72 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.