Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8554
Titel: Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Autoren: Головко, Ольга Миколаївна
Stichwörter: методичні рекомендації
методичні вказівки
написання реферату
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: Мукачево : МДУ
Zusammenfassung: Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, вимоги до написання реферату, список рекомендованих джерел, додатки.
Beschreibung: Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 2. - С.118.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8554
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Technology _of _restaurant_products_guidelines_ for _self_ study.pdfТехнологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»2.27 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.