Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8554
Title: Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Authors: Головко, Ольга Миколаївна
Keywords: методичні рекомендації
методичні вказівки
написання реферату
Issue Date: 2020
Publisher: Мукачево : МДУ
Abstract: Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, вимоги до написання реферату, список рекомендованих джерел, додатки.
Description: Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 2. - С.118.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8554
Appears in Collections:Методичні рекомендації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Technology _of _restaurant_products_guidelines_ for _self_ study.pdfТехнологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.