Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8553
Название: Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Авторы: Головко, Ольга Миколаївна
Ключевые слова: методичні рекомендації
завдання до практичних (семінарських) робіт
лабораторні заняття
Дата публикации: 2020
Издательство: Мукачево : МДУ
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, завдання до практичних (семінарських) й лабораторних занять, вимоги до написання реферату, питання до іспиту, список рекомендованих джерел, додатки.
Описание: Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 1, -107 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8553
Располагается в коллекциях:Методичні рекомендації

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Technology _of _restaurant _products_ guidelines.pdfТехнологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»2.35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.