Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8553
Titel: Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»
Autoren: Головко, Ольга Миколаївна
Stichwörter: методичні рекомендації
завдання до практичних (семінарських) робіт
лабораторні заняття
Erscheinungsdatum: 2020
Herausgeber: Мукачево : МДУ
Zusammenfassung: Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки до вивчення тем, завдання до практичних (семінарських) й лабораторних занять, вимоги до написання реферату, питання до іспиту, список рекомендованих джерел, додатки.
Beschreibung: Головко О. М. Технологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» / О.М. Головко.- Мукачево: МДУ, 2020.- Частина 1, -107 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8553
Enthalten in den Sammlungen:Методичні рекомендації

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Technology _of _restaurant _products_ guidelines.pdfТехнологія продукції ресторанного господарства: методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр»2.35 MBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.