Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8322
Назва: Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності
Автори: Гоблик-Маркович, Надія Михайлівна
Волянський, Б.
Ключові слова: сфера обслуговування
сфера послуг
сфера гостинності
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2021
Видавництво: Мукачево : 2021
Опис: Гоблик-Маркович Н. М. Основи концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності / Н. М. Гоблик-Маркович, Б. Волянський // Фінансове регулювання зрушень в економіці України [Електронний ресурс] : збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції (м.Мукачево, 24 березня 2021 року). - Мукачево : МДУ, 2021. - С.92-94
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8322
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fundamentals_of_the_conceptual_approach_in_the_activities_of_hospitality_institutions.pdfОснови концептуального підходу в діяльності закладів сфери гостинності839.01 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.