Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257
Назва: | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Максименко, Діана Вікторівна Ліба, Наталія Степанівна Головачко, Василь Михайлович Голубка, Ярослав Володимирович |
Ключові слова: | управлінський облік витрати туризм ресторанне господарство центри відповідальності |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | МДУ |
Короткий огляд (реферат): | У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності». |
Опис: | Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdf | Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства | 997.75 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.