Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.msu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/8257
Назва: Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства
Автори: Максименко, Діана Вікторівна
Ліба, Наталія Степанівна
Головачко, Василь Михайлович
Голубка, Ярослав Володимирович
Ключові слова: управлінський облік
витрати
туризм
ресторанне господарство
центри відповідальності
Дата публікації: 2021
Видавництво: МДУ
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства. Проведено аналіз соціологічного опитування та виокремлено пізнавальний туризм як найперспективніший в Україні. Розкрито основні завдання організації управлінської бухгалтерії для цілей стратегічного управління. Здійснено дослідження поняття «центр відповідальності».
Опис: Максименко Д. В. Основні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства / Д.В. Максименко, Н.С. Ліба, В.М. Головачко, Я.В. Голубка// Міжнародний науковий журнал "Освіта і наука" / голов. ред.: Щербан Т. Д.; заст. голов. ред.: Jerzy Piwowarski; Гоблик В. В. – Мукачево-Ченстохова, 2021. – 1(30). – C.154-158
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/8257
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MAIN_ ORGANIZATIONA_L ASPECTS _OF _MANAGEMENT.pdfОсновні організаційні аспекти управлінського обліку на підприємствах ресторанного господарства997.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.